https://www.amaryllis-pureschoonheid.nl

One by one Lashes
One by one Lashes
3D Lashes
3D Lashes
Flat Lashes
Flat Lashes

Wimperextensions


Wimperextensions zijn semipermanente wimperhaartjes gemaakt van hoogwaardig anti allergisch PBT materiaal. Bij de one by one techniek wordt elk individueel wimperhaartje met een extension verlengd. De extensions worden één voor één op een individuele eigen wimperhaar geplaatst. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, zacht, flexibel en veroorzaakt beslist geen schade aan de natuurlijke wimpers. Doordat elk eigen wimperhaartje met een extension wordt verlengd geeft dit een zeer natuurlijk effect. Na de behandeling is mascara, wimperverf (ook bij blonde en lichtgekleurde eigen wimpers!) of een wimperkruller overbodig!

Amaryllis maakt gebruik van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u de wimpers niet voelt zitten en u een natuurlijke uitstraling heeft. Wimperextensions hebben zelfs een liftend effect en maken uw ogen vele malen sprekender.


 

VOOR DE BEHANDELING

Het is van belang dat u zonder oog make-up op uw afspraak komt.
Ik heb zelf prima middelen om het er af te halen, maar er is gebleken dat dit net voor een behandeling niet gunstig is voor de hechting van de wimperextensions. Deze zullen dan in bijna alle gevallen sneller uitvallen dan normaal.

WIMPEREXTENSIONS BIJVULLEN

Eigen wimpers vallen uit door hun eigen groeicyclus, waardoor de extensions dus ook uitvallen.
Hierdoor zullen de wimpers gemiddeld met 3 weken weer bijgevuld moeten worden.

WIMPEREXTENSIONS VERWIJDEREN

Dit moet u altijd in een salon laten doen en hiervoor bent u dus ook bij mij aan het juiste adres. Met een speciale gel-remover laat ik de lijm oplossen en kan hierna uw wimperextensions verwijderen.

NAZORG

Het is voor het uitharden en hechten van de lijm van belang dat extensions de eerste 24 uur niet nat worden

Na het douchen de wimpers voorzichtig droog deppen. Nooit wrijven, hierdoor breken de wimpers!

Niet trekken aan de wimpers. Dit gaat ten koste van uw eigen wimper.

Niet wrijven in de ogen. Hierdoor breken ook uw eigen wimpers af.

Het verwijderen van wimpers altijd in een salon laten doen.

De producten die u rond en op uw ogen gebruikt moeten op waterbasis zijn. Producten die olie bevatten kunnen zorgen dat de extensions losraken.

Met extensions kunt u geen watjes gebruiken. Deze pluizen aan de wimper vast.

U krijgt een wimperborsteltje mee na de behandeling. Hiermee kunt u iedere ochtend èn na het douchen, de wimpers uit elkaar kammen.

One by one 

De haartjes zullen 1 op 1 geplaatst worden voor een mooi opvallend maar natuurlijk effect

B-Krul - De B-Krul geeft een uitermate natuurlijke look, met een lichte krul.
CC-Curl - Deze krul lijkt op een gekrulde wimper door een lichte wimpertang.
D-Curl - De meest scherpe krul, ideaal voor een opvallende blik.

Russian volume

Russian volume is de nieuwe trend op het gebied van wimperextensions! De Russian Volume, wordt ook wel 2D-6D wimperextensions genoemd. Bij deze volume techniek worden er ultra dunne wimpers gebruikt. Hiermee kan er volume opgebouwd worden zonder schade aan de eigen wimpers! Dit geeft een nog vollere oogopslag dan met de One-by-One techniek, wat echt ideaal is wanneer je niet zoveel wimpers van jezelf hebt of wanneer je een extra vol effect wilt hebben. Dus de hele dag door een mooie glamoureuze look, ook bij het opstaan!

2 D / 3D / 4D

Het grootste voordeel van Volume Lashes is de optie voor klanten om te kiezen hoeveel volume ze willen creëren in hun look. Zo bestaat er de keuze om per wimper 2 lashes toe te voegen (2D) tot en met 4 lashes per wimper (4D). Hoe meer wimpers er worden toegevoegd per natuurlijke wimper, hoe meer volume er wordt gecreëerd.

Flat lashes

Zijn wimperextensions met een speciale aanzet, waardoor de natuurlijke wimperhaartjes beter hechten aan de natuurlijke wimperhaartjes.
Tevens zijn de wimpers plat aan de punten, waardoor opties je veel meer volume wordt gecreerd.
Een volle 0,20 set kan bijvoorbeeld worden vergeleken met een 5D Russian Volume.

https://www.amaryllis-pureschoonheid.nl