https://www.amaryllis-pureschoonheid.nl https://www.amaryllis-pureschoonheid.nl/aquarell-lips/

Permanente make-up lippen verfraait de lippen van mensen met smalle of ongelijke lippen. Door de permanente make-up krijg je een optisch mooie, strakke lijnlijn en/of een vol gevormde mond in uw eigen natuurlijke lipkleur. Voor de pigmentatie wordt in overleg de vorm en de kleur bepaald.Aquarell lips, Full lips


Permanente make up voor lippen

Bij lippigmentatie worden de lippen gepigmenteerd door middel van een permanent make up apparaat. Met een ultrafijne naald brengen wij het pigment aan in de huid van de lippen door middel van het pixel techniek.

Met permanente make-up voor lippen kunnen je lippen er op elk moment van de dag verzorgd uit zien. Zijn je lippen asymmetrische en wil je graag een mooie vorm, dat is mogelijk. Maar ook kun je smalle lippen optisch gezien net iets voller laten lijken. En ook bleke lippen kunnen we weer een frisse kleur geven. 

Bij 'oudere' lippen heeft het een zeer verjongend effect! En heel natuurlijk!!

Niet iedereen heeft mooie lijnen in de lippen. De lijnen kunnen minder zichtbaar worden door het veelvoudig laten toepassen van lipfillers of uitbraak van koortslip/Herpesvirus. Permanente make up is een mooie aanvulling voor de lippen bij lipfillers. Denk er aan dat je pas 4 weken na het plaatsen van fillers een permanente make up lippen behandeling kunt doen. En andersom, je kan 2 weken na het plaatsen van lippigmentie weer lipfillers nemen.

Voordelen

 • Geschikt voor alle lipvormen
 • Heel natuurlijk nude effect
 • Mooie zachte contouren
 • Wakker worden met perfecte lippen
 • Geen beschadiging van de huid
 • Zeer goed toe te passen
 • Bijna geen roodheid of zwelling
 • Geen littekens

  Hoe lang duurt de behandeling?

  Gemiddeld duurt de Permanente make up lippen behandeling 1,5 tot 2 uur. Tijdens de intake wil ik graag weten wat jouw wensen en verwachtingen zijn. In eerste instantie zal ik de lippen voorteken. Samen kiezen we de juiste kleur. Indien jij akkoord gaat starten we met de behandeling.

  Na de behandeling geef ik nazorginstructies mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de lippen. Probeer deze zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

  Hoe lang gaat permanente make up lippen mee?

  Nazorginstructies en advies

  Het resultaat van permanente make up lippen gaat gemiddeld 3 jaar mee. De behandeling bestaat uit 2 sessies.

  Waarom zijn de resultaten van Lippigmentatie nu natuurlijker dan vroeger?

  Vroeger werd een een liplijn getatoeëerd. Vaak werd deze te diep in de huid geplaatst waardoor het na een lange tijd kon verkleuren. Ook werden de lippen te veel omlijnd.

  Met de allernieuwste technieken zijn de resultaten van lippigmentatie erg natuurlijk. Zo worden de lippen niet veel omlijnd en proberen we vaak de eigen contouren van de lippen aan te houden. Tegenwoordig worden de lippen volledig gepigmenteerd met een zachte kleur. Dit geeft een natuurlijk effect. Het lijkt alsof de lippen mooi doorbloed zijn.

  Techniek

  Bij aquarel lips pigmenteren we je lippen volledig, maar werken hiervoor minder dekkend dan bij full lips. Zo krijg je met deze permanente make-up techniek een zachte, gezonde gloed op je lippen en niet het dekkende lipstick effect. Aquarel lips geeft je lippen dus meer leven en oogt vooral super naturel. Full Lips meer een lipstick effect!

  Hou er rekening mee dat het de eerste weken wel wat kan opvallen. Je lippen zijn na de behandeling donkerder van kleur, maar dit verzacht tot de kleur waarvoor je koos. 

  Waar moet ik aan denken voor een behandeling lippen?

  • Scrub de lippen 2 dagen lang voor de behandeling met peelingcrème of tandenborstel.
  • Smeer de lippen 5 dagen lang voor de behandeling in met Zovirax of Aciclovir.
  • Indien u gevoelig bent voor koortsblaasjes, kunt u het best bij de apotheek preventieve medicatie halen om 100% zeker te zijn dat er geen koortsblaasjes actief zullen worden.
  • Als u in het verleden koortslippen heeft gehad (herpes simplex), raden wij u aan contact op te nemen met uw arts om een ​​recept voor een oraal antiviraal medicijn te krijgen en dergelijke uitbraken te voorkomen.
  • We raden sterk antivirale medicatie Heviran (400 of 800 mg) aan: 4 dagen vóór de behandeling, op de dag van de behandeling en 3-4 dagen na de behandeling. Herpes simplex / koortslippen zijn een typische reactie bij permanente make-up van de lippen.
  • Als alternatief kunt u herpesmedicatie verkrijgen bij uw plaatselijke apotheek en één week voor en één week na uw behandeling gebruiken. Dit kan een uitbraak helpen minimaliseren.
  • Permanente cosmetische behandelingen veroorzaken geen koortslippen, maar als u het virus draagt, blijft het in het lichaam en kan het door de behandeling worden opgewekt.
  • Lipwax of bleekbehandelingen mogen niet worden uitgevoerd gedurende een periode van ten minste twee weken voorafgaand aan uw permanente cosmetische behandeling.
  • U moet begrijpen dat permanente make-up de heractivering van het herpesvirus (Herpes simplex) veroorzaakt in maximaal 90% van de gevallen, maar de behandeling is niet de oorzaak van de infectie.
  https://www.amaryllis-pureschoonheid.nl/aquarell-lips/ https://www.amaryllis-pureschoonheid.nl