https://www.amaryllis-pureschoonheid.nl https://www.amaryllis-pureschoonheid.nl/infralash/

Sprekende ogen dat willen wij toch allemaal? Geen doorgelopen eyeliner en vlekken meer? 10 minuten langer blijven liggen in de ochtend?

Kies voor 1 van de eyeliners. Van een mooie subtiele infralash tussen de wimpers die net dat beetje meer geeft en de ogen laat spreken of een mooie strakke eyeliner zoals de babywing of desgin eyeliner, die tevens ook mooi en strak zijn zonder wing. Of kies jij voor de shadow eyeliner? De shadow eyeliner kan met wing of zonder wing. Beiden geven een mooie smokey effect waardoor de eyeliner er heel soft en natuurlijk uit kan zien.

Om een goed advies te geven welke PMU eyeliner het beste bij jouw ogen passen nodigen wij je graag uit in de praktijk. Niet alle eyeliners kunnen bij iedereen. Dit heeft te maken met de huid en de oogvorm.

Ik geef graag een passend advies.Infralash

Infralash

WAAROM INFRALASH/EYELINER?

Permanent make upInfralash is een dun lijntje tussen de aanzet van de wimper haartjes waardoor de wimpers voller lijken.Een Infralash oogt natuurlijk en geeft tegelijkertijd een heldere, frisse uitstraling. Deze behandeling is zowel voor mannen als vrouwen geschikt. Bij mannen worden er subtiele stipjes tussen de aanzet van de wimpers gezet. Hierdoor ontstaat er een open blik, zonder een 'make-up' effect. De dikte van de Infralash wordt altijd samen overlegd.Eyeliner is een dun lijntje wat boven de wimper rand wordt geplaatst. 


DE VOORDELEN:

Geschikt voor alle huidtype: droog / vet / gecombineerd / grove poriën

Geschikt voor een jonge tot de rijpe huidHet resultaat blijft 3 tot 5 jaar zichtbaar Bespaard tijd, 

Je wordt wakker met de perfecte oogopslagideaal ook voor mensen die weinig tot geen wimper haartjes hebben en toch een uitstraling willen

Bijna geen roodheid of zwelling zichtbaarJe kunt het natuurlijk houden of meer een make-up effect creëren

Heel mooi natuurlijk! Prachtige oogopslag! 


HOEVEEL KOST DE BEHANDELING ?

Infralash: 215 euro (inclusief bijwerken binnen 6-8 weken)

Infralash XL: 250 euro (inclusief bijwerken binnen 6-8 weken)

Kom je niet binnen de 8 weken voor gratis bijwerken, dan vervalt deze en betaal je 50 euro binnen drie maanden na de eerste sessie.


Shadow eyeliner

De shadow eyeliner (smudge) is een eyeliner die een beetje uitloopt aan de randen. De smudge eyeliner is uitgeschaduwd en bestaat uit twee of drie kleuren, van donker naar licht. Op deze manier bereik je een subtiele smokey eye zonder er zelf iets voor te hoeven doen. het geeft je oog meer kracht en je gezicht een mooie uitstraling. Er kan in overleg met de PMU specialiste gekozen worden voor kleuren die passen bij jouw huid. Voor de juiste dikte wordt er gekeken naar de vorm van jouw gezicht.

HOE WERKT EEN SMUDGE SHADOW EYELINER BEHANDELING

Altijd perfect in model

We tekenen eerst de eyeliner op je ooglid zodat je een goed beeld krijgt van het eindresultaat. Daarna worden de kleuren gekozen en de huid schoongemaakt. Ben jij tevreden met het voorstel? Dan gaan we verder tot de uiteindelijke behandeling. Om tot een Smudge resultaat te komen wordt er eerst een classic eyeliner geplaatst, vanuit deze basis wordt de shadow aangebracht die langzaam uit fade. Na 6 weken kom je terug voor een nabehandeling, in de meeste gevallen is er geen aanpassing nodig maar toch willen wij het graag nog even zien. Daarna kan je gaan genieten van de prachtige eyeliner! Na 2 jaar raden wij aan om een opfrisbehandeling te plannen, dit om de kleur weer mooi op te halen. 


VOORZORG
• Gebruik in de 48 uur voorafgaand aan de behandeling geen alcohol, drugs, aspirines of bloedverdunnende voedingssupplementen zoals Vitamine E

• Drink 24 uur voor de behandeling en op de dag zelf geen koffie of andere cafeïne houdende dranken.

• Gebruik in de 2 dagen voorafgaand aan de behandeling geen bloedverdunnende medicijnen indien je arts dit toestaat.

• Gebruik in de 6 maanden voorafgaand aan de behandeling geen fruit- of vitamine A zuur crèmes.

• Bij zwangerschap mag de behandeling niet door gaan.

• We adviseren om geen behandeling tijdens de menstruatieweek in te plannen. De behandeling kan in deze periode als gevoeliger worden ervaren.

• Gebruik dan in de 4 weken voorafgaand aan de behandeling geen wenkbrauw verf.

NAZORG
Nieuwe permanente make-up is vergelijkbaar met een schaafwond. Slechte verzorging en onhygiënische behandeling kunnen wondinfecties en littekenweefsel veroorzaken. Bovendien kunnen wondinfecties tot een minder mooi eindresultaat leiden. Volg daarom onderstaande instructies goed op:

• Gebruik geen pleisters, verband of wondspray om de permanente make-up mee af te dekken

• Raak de permanente make-up 7 dagen niet aan met je vingers of andere niet-steriele voorwerpen

• Houd de permanente make-up 7 dagen vrij van water, zeep, crème, lotion, alcohol en cosmetica

• Voorkom 7 dagen intensief zweten tijdens het sporten

• Maak 4 weken geen gebruik van de zonnebank, sauna of het zwembad

• Laat korstjes en velletjes er vanzelf afvallen en trek of pulk hier niet aan


ZIJN DE OGEN DIK NA DE BEHANDELING ?

De ogen kunnen iets wat gezwollen zijn, de zwelling neemt af na 48 uur de ogen kunnen wat droog aanvoelen na de behandeling.


KAN IK OVER MIJN OUDE PMU HEEN BEHANDELEN ?

Indien je al eerder permanente make-up hebt laten zetten, willen wij altijd eerst de klant zien indien er nog teveel pigment in de huid zit behandelen wij dit niet.


KAN DEZE TECHNIEK BIJ IEDEREEN WORDEN TOEGEPAST ?

Nee, permanente make-up kan niet toegepast worden bij:

Zwangere dames 

Hepatitis patiënten

Diabetes patiënten

Personen die hart- en vaatziekten hebben en personen die al een zeer lange tijd bloedverdunners innemen. 

Bij gebruik van Roaccutanemag er geen permanente make-up worden toegepast tot het einde van de kuur.

Indien u twijfelt overleg dan altijd met u huisarts

https://www.amaryllis-pureschoonheid.nl/infralash/ https://www.amaryllis-pureschoonheid.nl