https://www.amaryllis-pureschoonheid.nl
Bij alle gelaatsbehandelingen kun je los korte behandelingen toevoegen. Denk aan shapen van de wenkbrauwen, verven wimpers en wenkbrauwen, ontharen van het gelaat ect.

KORTE GELAATSBEHANDELING

oppervlakte reiniging, dieptereiniging, masker en dagverzorging.

De producten worden aangepast op de conditie van uw huid, om uw huid optimaal te verbeteren en te verzorgen.

REINIGENDE GELAATSBEHANDELING

oppervlakte reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen,  masker en dagverzorging.

De producten worden aangepast op de conditie van uw huid, om uw huid optimaal te verbeteren en te verzorgen.


TIENER GELAATSBEHANDELING

Onzuiverheden worden opgelost en poriën diep gereinigd. De behandeling heeft een ontsmettende en ontstekingsremmende werking, verlicht roodheid en vermindert irritatie. Tijdens de behandeling krijgt u advies over de verzorging voor thuis.

ACNE GELAATSBEHANDELING

Naast het mild reinigen en ontsmetten van de huid zijn de producten van DR. BAUMANN erop gericht om verstopping van de poriën tegen te gaan door het vloeibaarder maken en houden van de huidtalg.
Uw huid zal niet minder talg produceren maar de kwaliteit zal verbeteren voor een betere afvloeiing.

Verder bevatten de acne producten van DR. BAUMANN ook stoffen die de vrije vetzuren, veroorzaakt door de acne bacterie, gaan neutraliseren waardoor heftige ontstekingen minder frequent gaan voorkomen.

KLASSIEKE GELAATSBEHANDELING

Reiniging van het gelaat, peeling, onzuiverheden verwijderen, gezichts-, hals- en decolletemassage doormiddel van intensieve lotion vol voedinsstoffen, liposomemasker en dagverzorging.

De producten worden aangepast op de conditie van uw huid, om uw huid optimaal te verbeteren en te verzorgen

ONTSPANNINGS GELAATSBEHANDELING

Reiniging van het gelaat, peeling, dieptereiniging, gezichts-, hals,- en decolletemassage, voetmassage doormiddel van intensive lotion, meervoudige liposome, vitamine masker + ampul en dagverzorging.

De producten worden aangepast op de conditie van uw huid, om uw huid optimaal te verbeteren en te verzorgen

ZWANGERSCHAPS TREATMENT

Tijdens de zwangerschaps kunt u veel last krijgen van de huid. maar ook lichamelijke klachten. Vooral voeten en rug zijn vervelende plekken tijdens de zwangerschap. Tijdens de behandeling ligt u heerlijk op een hydrokussen. Waardoor uw rug totaal ontspant door het warme water. Tevens kunt u rug daardoor heerlijk gemasseerd worden zonder dat u op uw buik hoeft te liggen. Het reiniging van het gelaat, peeling, dieptereiniging, zal worden aangepast op de huidconditie. De behandeling zal eindigen met een gezichts-, hals/decollete-, buik-, rug- en voetmassage, meervoudige liposome, masker en dagverzorging. Kortom een heeeeerlijke verwenning voor iedere zwangere vrouw!!

MANNEN GELAATSBEHANDELING

Oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, eventueel weghalen van overtollige haren bij de wenkbrauwen en oren, massage van het gelaat, nek, hoofdhuid en borst, een masker + dagverzorging.

Advies
Minimaal 24 uur van te voren uw gezicht scheren vanwege de gevoeligheid van de huid.

Anti-Aging super boost treatment

Naarmate we ouder worden, ondergaat onze huid een aantal drastische veranderingen. De huid gaat fijne lijntjes, rimpels, ouderdomsvlekken,... vertonen. Uiteraard kunnen we dit proces niet tegenhouden. We kunnen onze huid wel goed verzorgen zodanig dat ze mooi ouder wordt. Een flinke boost met extra werkstoffen, pure Hylaronzuur, vitamine A, C, E en de meervoudige liposome zal uw huid een flink opknappen en verstevigen. Ook de reinigings producten geven tijdens het reinigen van de huid een reinigende maar zullen ook een rijkvoedende werking hebben. De behandeling eindigt met een huidverstevigende massage van het gelaat.

Couperose

Couperose is een cosmetisch storende maar ongevaarlijke huidaandoening. Door het voortdurend uitzetten van de adertjes gaan ze zich permanent verwijderen en/of springen. Daarom gaat deze aandoening gepaard met tele's, gesprongen haarvaatjes en een abnormale roodverkleuring van de wangen en/of de neus, soms ook op het voorhoofd en een gedeelte van de kin. Tijdens de behandeling voeden we de huid met meervoudige liposome en pure paardebloemextracten om de haarvaatjes te verstevigen. Zeer verstevigend voor de huid en kalmerend.

Rosacea

Rosacea is een ongevaarlijke maar ontsierende huidafwijking in het gelaat. Het meest opvallende is de felrode kleur van de wangen en de neus. De aandoening kan lijken op acne, maar komt op latere leeftijd voor dan jeugdpuistjes, meestal niet voor het 30ste levensjaar. Aan rosacea kan je jammer genoeg niet veel doen. We kunnen enkel door een goede behandeling proberen de huid weerbaarder te maken zodat aanvallen van rosacea minder frequent voorkomen en ook minder lang duren zodat de huid rustiger oogt. Werkt zeer kalmerend voor de huid. Let op: Een rosacea huid moet wel steeds behandeld worden met vetvrije producten!

Acne


Couperose


Rosacea


https://www.amaryllis-pureschoonheid.nl