Waxing

Wax

LYCON

Pijnloos waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid. Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen.

De striploze harde wax van LYCON verwijdert haartjes al vanaf 1 mm! Perfect voor korte, hardnekkige haren op ieder deel van het gezicht of brazilian. De harde waxen van LYCON bevatten een selectie van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Ze verzorgen de huid, waardoor deze zacht, glad en volledig haarvrij aanvoelt. De waxen van LYCON worden gebruikt op een extra lage temperatuur en kunnen 5 tot 6 keer opnieuw worden aangebracht op huid die zojuist is gewaxt, zonder een oncomfortabel gevoel of irritatie. Uitstekend voor de meest gevoelige huid, waar dan ook.

Hars

Clean & Easy 

waxen zijn samengesteld uit een mengsel van niet irriterende waxen die Bijenhoning en Harsen bevatten. Doormiddel van de warme hars aantebrengen met het roll on systeem en het verwijderen met strip verwijderd het het haar uit de wortel onder de huid, niet alleen maar oppervlakkig dus. Om weer een nieuwe groei cyclus te kunnen volmaken heeft haartje ongeveer 6 weken nodig - dit in tegenstelling tot scheren waarbij de haartjes terug groeien binnen een paar dagen.

iedere keer dat er een haartje wordt verwijderd door middel van hars moet er een nieuwe dermal papilla worden gevormd (onderkant van haarzakje) dit zorgt ervoor dat het veel langer duurt voordat de haartjes terug groeien bovendien komen de nieuwe haartjes terug zachter en fijner van structuur.

Als warme hars wordt aangebracht op de huid zullen de poriën verwijden waardoor ontharen gemakkelijk en bijna pijnloos gaat. Gevoeligheid neemt af naarmate je vaker laat ontharen.

Haartjes moeten minimaal 3 tot 4 mm zijn.