Massages

Sveltessa/ Anti cellulite

Sveltessa massage is een nieuwe niet-chirurgische behandeling om via massage af te slanken. Door middel van verschillende massagetechnieken wordt cellulitis aangepakt zodat de huid strakker wordt.


Naast de standaard massagetechnieken wordt hierbij ook gebruik gemaakt van het celluvacuma-systeem. Dit systeem, ontwikkeld door de Wellness Academie, verhoogt de effecten van de massage met 50% waardoor de behandeling veel dieper kan inwerken dan de traditionele methoden.
Deze methode is een vrij agressieve en in het begin ook een pijnlijke massagevorm waarbij de bloedcirculatie stevig wordt gestimuleerd. Maar op deze manier zullen de afvalstoffen, die zich voornamelijk concentreren in de vetcellen en die in het lichaam vrijkomen tijdens deze massage, afgevoerd moeten worden.

 

Stevige Massage

Door het drukke dagelijks leven wordt er een flink beroep op onze spieren gedaan. Een sportmassage richt zich op het onderhouden van de conditie van de spieren. Tijdens een sportmassage wordt er meer druk uitgeoefend dan tijdens een ontspanningsmassage. Tijdens de massage is er ruimte om uw klachten extra aandacht te geven. Door de diepe vorm van masseren worden afvalstoffen sneller uit het spierweefsel afgevoerd en worden voedingsstoffen juist sneller opgenomen. U zult na het einde van de massage merken dat de klachten voelbaar minder zijn en dat je een stuk lekkerder in je vel zit!

Lomi Lomi massage

Lomi Lomi is een zeer mooie massagevorm welke is voortgekomen uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden. Op Hawaï wordt deze massage elke genaratie doorgegeven. De Lomi Lomi weerspiegelt de bewegingen en ritmes van de natuur, van sprankelende watervallen tot krachtige oceaangolven. In de filosofie van de inwoners gaat het hierbij vooral om liefde en harmonie.


Deze lichaamsmassage is geweldig om te geven, mooi om te zien en heft zeer snel blokkades op. De uitvoer gebeurt voornamelijk met de onderarmen door mooie lange en vloeiende bewegingen op het lichaam toe te passen. Een geoefend Lomi Lomi masseur oefent de massage uit als een dans, welke spanningen wegspoelt en de energiestromen in het lichaam stimuleert.
Een lichte vorm van Lomi Lomi wordt toegpast op het gezicht, houdt de huid in conditie en is een hulp voor preventie van de huid en tegen huidveroudering.


Ontspannings
massage

Het doel van ontspanningsmassage is om een volledige ontspanning te bewerkstelligen in het lichaam. De ontspanningsmassage geeft een gevoel van complete ontspanning. Opgebouwde spanningen vloeien weg waardoor u zich weer als herboren voelt. Hierdoor zullen diverse lichaamsfuncties beter gaan functioneren waardoor u zich fitter zult gaan voelen.

Effecten:

De voornaamste effecten van de klassieke massage zijn:

  • Stimuleren van de doorbloeding waardoor de afvalstoffen in ons lichaam sneller afgevoerd worden
  • Herstellen van spierspanning en spierkracht
  • Losmaken van verkrampte spieren
  • Normaliseren van de spiergevoeligheid
  • Verbeteren van spier- en huidbeweeglijkheid

Een regelmatige massage geeft u meer vitaliteit en een betere gezondheid. Tevens is een ontspanningsmassage een stukje voor uzelf: een moment van rust en bewustwording. 

Het is heel belangrijk dat u bij de eerste behandeling aangeeft wat u prettig vindt. Hierdoor zult u met een tevreden gevoel weer naar buiten stappen